Saunabarrel by Modis
nlenfrdeites

Hottub FAQ

Welke ondergrond is er nodig ? 

Om de hottub te plaatsen is er een verharde en waterpas ondergrond nodig. Eens u weet welke hottub u wilt plaatsen maken wij voor u een technisch plannetje op.

Welk hout en hoeveel hout is er nodig om de hottub warm te stoken ?

De houtkachel in de hottub aanmaken is te vergelijken met het aanmaken van een open haard of een houtkachel binnenshuis.

De houtkachel is een degelijke, op maat gemaakte kachel die zorgt voor een efficiënte opwarming van de hottub.

Als u beschikt over droog en proper hout, dan zijn er een 20-tal houtblokken nodig om de hottub warm te stoken en zult u een 

2 à 2,5 uur stoken vooraleeer de hottub warmt heeft.

Ivm opstooktijd hebben we al andere verhalen gehoord van 6 à 7 uur stoken ?

Ja, dat kan als men werkt met kachels die weinig rendement halen of buiten de hottub staan. 

Hoe wordt de hottub geleverd ?

De montage van de hottub gebeurt ter plaatse, op die manier kunnen wij overal leveren en dient er geen extra materiaal zoals bv een kraan ingehuurd te worden.

Wat met het water ?

Om het water langer fris te houden bieden wij een biologische filtering of pomp aan. Deze systemen ervoor dat het water in de hottub langer fris blijft en u het water dus niet constant hoeft te verversen.

Wat kost een hottub ?

De prijs is afhankelijk van de diameter en of er al dan niet gekozen wordt voor een pomp. Wenst u een prijslijst of een voorbeeldofferte, stuur vrijblijvend een mailtje naar info@saunabarrel.be.

 

 

Saunabarrel by Modis® heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu om de diensten van Saunabarrel by Modis® te optimaliseren deze gegevens kunnen altijd worden aangepast of geschrapt wanneer u dit wenst. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je akkoord te gaan met onze  privacy- en cookieverklaring.