Saunabarrel by Modis
nlenfrdeites

Sterke punten van een Saunabarrel by Modis®

Ervaring en kennis van zaken

Sinds 2004 produceert 'Saunabarrel by Modis®' de barrel sauna in eigen atelier in West-Vlaanderen. Als zaakvoerders zijn wij niet alleen producent en verkoper, maar ook frequente gebruikers van de hout gestookte sauna barrel.

We verkopen en produceren met kennis van zaken. Een aantal van onze projecten door de jaren heen is terug te vinden op de pagina 'Realisaties'.

Belgisch en handmade 

Na tien jaar activiteit ontving 'Saunabarrel by Modis®' het door Unizo erkende HIB-label. HIB staat voor handmade in Belgium en garandeert onze klanten dat 'Saunabarrel by Modis®' een Belgisch, ambachtelijk product is met een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Als Belgische producent vinden wij belangrijk zoveel mogelijk het lokaal (Belgisch) ondernemerschap te steunen, daarom kopen wij onze grondstoffen aan bij lokale (Belgische) leveranciers.

Ruime saunabarrels

Onze saunabarrels hebben een diameter van 217cm => banken zijn breed genoeg om comfortabel op te liggen en te zitten.

De nuttige saunaruimte (= lengte van de banken) is bij de kortste saunabarrel 195cm, bij onze langere modellen minstens 210cm zodat er voldoende lig-en zitcomfort is.

Uw barrelsauna is een uniek stuk 

'Saunabarrel by Modis®' werkt enkel op bestelling.

U hebt de keuze uit verschillende lengtes en afwerkingsdetails. Zo kunt u uw eigen unieke barrelsauna creëren.

Productie in eigen atelier impliceert flexibiliteit.

Canadese rode ceder (= WRC, Western Red Cedar) of knoopvrij thermowood.

Kwalitatieve rode ceder doorstaat alle weersomstandigheden en is een duurzame houtsoort. Bovendien heeft rode ceder van nature een milde, prettige geur en bevat het kampfer (= een rustgevende stof).

De ceder die wij gebruiken voldoet aan de Belgische kwaliteitsnorm (kwaliteitsnormen verschillen van land tot land).

Knoopvrij thermowood biedt in tegenstelling tot thermowood in grenen of dennenhout ruim voldoende isolatie, strakker uitzicht, een langere levensduur en een aangename geur.

Geen onderhoudswerken

Ceder en knoopvrij thermowood zijn houtsoorten die geen onderhoud vragen, na verloop van tijd zal de saunabarrel een natuurlijke grijze patine krijgen waardoor hij één wordt met z'n natuurlijk omgeving.

Montage ter plaatse

'Saunabarrel by Modis®' komt uw barrelsauna bij u in de tuin, op het terras,... ter plaate monteren. Onze saunabarrel kan dus overal geplaatst worden zonder extra kosten voor kraanwerk,...  : u weet exact wat de aankoop van uw saunabarrel kost. 

Saunabarrel by Modis® heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu om de diensten van Saunabarrel by Modis® te optimaliseren deze gegevens kunnen altijd worden aangepast of geschrapt wanneer u dit wenst. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je akkoord te gaan met onze  privacy- en cookieverklaring.