Saunabarrel by Modis
nlenfrdeites

Wat is een hottub ?

De hottub is een rond hout gestookt buitenbad. De houtkachel die in het water staat zorgt voor een vlotte opwarming. Onze hottubs zijn  vervaardigd in Canadese rode ceder (=WRC). De ceder geeft een olie af en zorgt zo voor een zacht en huidvriendelijk water in de hottub. Een hottub in WRC blijft gedurende 15 à 20 jaar 'lekvrij'.

De onderwaterkachel brandt op droog, proper hout. Doorgaans duurt het een 2-tal uur voordat de hottub gebruiksklaar is (+/-38°C). Voor het langer fris houden van het water bieden wij diverse oplossingen. Hottubs zijn verkrijgbaar in verschilende diameters : 180cm, 210cm en 250cm. De hoogte is 90cm. Uw hottub wordt door ons bij u ter plaatse gemonteerd. Bent u handig en beschikt u over voldoende handgereedschap, dan kunt u de hottub aankopen als zelfbouwpakket.

Een hottub is een 'keuvelbad' en geen bubbelbad !

De hottub is back-to-basic. Het is vroeger ontstaan in de Noordpoolgebieden : de bewoners ontwikkelden er met beperkte middelen een hout gestookt bad om zich te kunnen opwarmen. De eenvoud van de hout gestookte hottub brengt tegengewicht is een wereld van smartphones, tablets en andere hoog-technologische snufjes. Een hout gestookte hottub is een pure vorm van ontspannen : geen technologie, geen lawaai. Het genieten begint bij het aanmaken van het vuur en buiten bezig zijn. 

Saunabarrel by Modis® heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu om de diensten van Saunabarrel by Modis® te optimaliseren deze gegevens kunnen altijd worden aangepast of geschrapt wanneer u dit wenst. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je akkoord te gaan met onze  privacy- en cookieverklaring.